Nav view search

Navigaatio

Etsi

Purolan-Puistolan kyläyhdistys esittäytyy ja kutsuu

Olemme Kajaanin Purolan vanhassa kansakoulussa kokoontuva kyläyhdistys. Toiminta nykyisissä tiloissamme alkoi perustamisvuodesta 1999. Perustajajäseniä on vielä mukana lukuisia. Olemme voittoa tavoittelematon purolalaisten omaan vapaaehtoistyöhön nojaava järjestö. Mutta uudistumisemme on ollut vaikeahkoa, sillä alueen väestö on kovasti ikääntymässä ja nuoria-aikuisia ja -perheitä emme ole pystyneet tavoittamaan toimintaamme. Ongelmia on ollut myös toimintamme rahoituksen hankinnassa. Saamamme avustukset ovat olleet vähäisiä. Tilojen käytöstä saadut tulot eivät tahdo riittää menoihin. Toisaalta toimintaa on ollut kohtuullisen runsaasti: jumppa- ja jooga- ryhmää, erilaisia lasten kerhoja, askartelupiirejä, kulturelleja sunnuntai-iltapäiviä, tilojen vuokrausta yksityistilaisuuksiin jne. Myymme myös kylätyömiehen palveluja Purolan-Puistolan asukkaille ja tarvittaessa muillekin.

Ajatuksemme on elvyttää toimintaamme. Tässä voisi olla tilaisuus joille kuille puhaltaa uutta eloa meihin ja Pupulaan (Purolan-Puistolan kyläyhdistyksen lempinimi). Olemme järjestämässä iltatapahtumaa, jossa näillä rohkeilla olisi tilaisuus ideoida Pupulan tulevaa toimintaa oman näköiseksi ja siten ehkä entistä mielenkiintoisemmaksi.

Kokoonnumme Pupulaan, siis Purolan-Puistolan kyläyhdistyksen, tiloihin, Kansakoulukatu 17 A 14.5.2018 klo 18. TERVETULOA!

Toivomme osallistujilta avointa, luovaa ja ideoivaa mielentilaa, mutta kaikenlaiset mielentilat kelpaavat. Pohjustuksen toivomaamme mielentilaan johdattavat monitoimija-nainen Leena Valtanen sekä Kainuun Nuotan ja Oulujärvi Leaderin edustajat sekä toki oman Johtokunnan jäsenet. Kahvia ja pullaa on tarjolla. Kiitokset jo etukäteen osallistuville.

Pupula (Purolan -Puistolan kyläyhdistys), Kansakoulukatu 17 A,

Pertti Varimo, pj,

 0504382561, pertti.varimo(at)fimnet.fi