Vapaaehtoistoiminta

Purola- Puistolan kyläyhdistyksen toiminta on voittoa tavoittelematonta toimintaa ja siksi se ei toimi ilman vapaaehtoisia.

Vapaehtoistyö yhdistyksessämme on yhteisen hyväksi tehtyä toimintaa. Vapaaehtoistyö on täysin omasta tahdosta tapahtuvaa osallistumista, eikä siihen liity mitään pakkoa.

Kaikille halukkaille löytyy varmasti sopivaa tekemistä.

Vapaaehtoistyö voi olla esimerkiksi: kahvilan pitämistä tai sinne leipomista, avoimien ovien illan valvomista, ovien aukomista ja sulkemista vuokrauksien ajaksi, siivoamista, ikkunan pesua, verhojen ja pöytäliinojen pesua ja silittämistä, kerhon ohjaamista, jalkapallon pelaamista kyläläisten kanssa kentällä yhdistyksen nimissä/edustajana, nettisivujen päivittämistä, yhdistyksien mainoksien jakamista, seinän maalaamista, ruohikon leikkuuta yms. Oikeastaan vapaaehtoistyö voi olla mitä vaan ja parhaimmillaan yhdessä tekeminen ja onnistuminen tuo hyvän mielen pitkäksi aikaan.

Mitä enemmän vapaaehtoisia tekijöitä on, sitä paremmin hommat saadaan jaettua. Yleensä myös yhdessä tekemisen tunne palkitsee. Joukossa on voimaa!

 

PuPula on juuri sellainen minkälaiseksi sen yhdessä teemme!